Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Vroolijke Brocante

zondag 20 september 10:30 t/m 16:30 uur

BROEK/ BRUMMEN - Na de zeer succesvolle Vroolijke Brocante markten van afgelopen jaren, organiseert de Vroolijke Frans op zondag 20 september a.s. voor de zesde maal, in de tuin van UITSPANNING DE VROOLIJKE FRANS in het schilderachtige buurtschap Broek, gelegen tussen Eerbeek en Brummen, een exclusieve brocante en antiek markt. 

Deze markt gaat door bij mooi weer en onder voorbehoud van definitieve toestemming ivm Covid-19. Met ruim 40 deelnemers is het heerlijk struinen langs de met zorg ingerichte kramen, om daarna neer te strijken op het sfeervolle terras voor het nuttigen voor een hapje en drankje. Tijdens de markt zal er ook live muziek te zien en te horen zijn. In een landelijke omgeving kunnen Brocante liefhebbers gezellig en ontspannen schatgraven want op deze zondag presenteren de deelnemende brocanteurs een verrassend en gevarieerd aanbod. De ware Brocante liefhebber kan op deze markt zeker veel inspiratie opdoen! De markt begint om 10.30 en eindigt om 16.30 parkeren en entree zijn gratis!

Locatie: De Vroolijke Frans, Knoevenoordstraat 51 te Brummen Organisiatie: De Vroolijke Frans: vroolijkebrocante@gmail.com


deel deze activiteit

 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: