Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Burendag 'ken je buur' bij 'Onze DROOM'

zaterdag 26 september 11:00 uur

BRUMMEN – Op 26 september doet Onze DROOM Meidoornlaan 18a in Brummen mee aan de burendag, die op diverse plekken in Nederland gehouden wordt. Een modeshow, marktje, lunch en de tuin winterklaar maken staan op het programma. Tot de buurt van Onze DROOM wordt heel het dorp Brummen gerekend. Welkom na opgave! Voor de modeshow en het marktje hoef je je niet op te geven.

De burendag begint om 11:00 uur met een modeshow: herfstkleding, feestkleding en kinderkleding. Allemaal elke woensdagochtend (tegen een kleine vergoeding) af te halen bij de kledinguitgifte van Onze DROOM. Om half één is er een lunch met soep voor de mensen die zich hiervoor hebben opgegeven. Daarna gaat er een ploeg aan het werk gezet om de tuin en het terras onkruidvrij en winterklaar te maken. Hier ook graag voor opgeven. De hele dag is er een marktje met bloemstukjes, handwerken, enz. en is het mogelijk Joop Verhaar te sponsoren, die vanaf juli 2020 dagelijks fietst voor Onze DROOM.

Om 16 uur wordt de burendag afgerond. Bij regen gaat de burendag niet door. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk naar binnen uit te wijken. De burendag is een initiatief van het Oranjefonds, in samenwerking met DE koffie en wordt op veel plaatsen in Nederland georganiseerd. Inlichtingen en opgave/reserveren lunch: 06-10658315 of st.onzedroom@gmail.com


deel deze activiteit

 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: