Logo brummensnieuws.nl
  • Alles
  • (6)
    Evenement

Autobedrijf Mulder: verkoop gaat door

vrijdag 1 juli 14:00 t/m 17:00 uur

EERBEEK - De werkplaats ligt er opgeruimd en schoon bij. Zoals altijd, maar de laatste weken roept dat ook het beeld op van de aanstaande sluiting. Na ruim 50 jaar auto’s repareren en keuren sluit Mulder op 1 juli de werkplaats. Het komt door een combinatie van factoren. Eigenaar Eric Mulder is de 60 gepasseerd en heeft geen opvolger. En bij toeval kreeg een monteur onlangs een andere baan en bleek het ingewikkeld te zijn om goede nieuwe monteurs aan te trekken. Voor overige medewerkers gold dat zij qua leeftijd betrekkelijk eenvoudig ander werk kunnen vinden. De kwartjes vielen op dat moment allemaal dezelfde kant op: het is beter de voor velen vertrouwde werkplaats te sluiten. 

Daarmee komt er nog geen eind aan de bedrijvigheid op de hoek Stuyvenburghstraat/H.A. Grizellstraat. Want de verkoop van occasions gaat gewoon door. Ook de werkzaamheden die hiermee verband houden (aflevering, garantie) houdt Eric Mulder in eigen hand. Het tankstation blijft ook in bedrijf.

Het autobedrijf werd opgericht in 1970 door de vader van Eric Mulder. De eerste ruim 25 jaar aan de Hallseweg, vanaf 1976 op de huidige locatie. Daarvoor werd destijds een nieuwe werkplaats gebouwd. Al die tijd was er ook een tankstation en was er de verkoop van occasions. Eric Mulder nam het bedrijf in 1994 over van zijn vader.

Op 1 juli sluit de werkplaats met een afscheidsborrel. Iedereen is tussen 14.00 en 17.00 welkom om de vertrekkende medewerkers de hand te schudden. 
deel deze activiteit

 


Week 30

De oplossing voor week 30 is: PARELOESTER 1 - 27 - 49 - 48 - 19 - 14 - 17 - 25 - 72 - 8 - 62

De oplossing voor week 30: