Logo brummensnieuws.nl
  • Alles
  • (18)
    Evenement

Gratis kindervoorsteling bij de Muziektent

zondag 29 mei 14:00 uur

EERBEEK - Op zondag 29 mei start om 14:00 uur bij de Muziektent naast de Korenmolen komt de enige echte Stippie Show! Stippie is een lieveheersbeestje dat op zoek is naar bandleden voor zijn nieuwe band. Over de bandleden heeft Coen van Vollenhoven van Ritme op Maat liedjes gemaakt en bij alle liedjes kan je mee bewegen, springen, zingen of kleine percussie meedoen. Dit noemen ze interactief, das dus een chique woord voor lekker alles meespelen op de grote trom van Bommel de Hommel bijvoorbeeld of rira roetsie op de toonladder van Toon Fladder. Enige tijd geleden is deze show ook opgevoerd in de C. van Leeuwenschool, dus de kids van groep 1 en 2 kunnen meteen meedoen want ze weten hoe het gaat! 

Tijdens de show helpt  Esther Splithof van ‘Liedjes Vieren’ ook mee. Zij deelt alle instrumenten aan de kids uit en zingt ook lekker mee. Het is in principe een show voor kinderen van 4 tot een jaar of 8 maar natuurlijk voor ouders en opa’s en oma’s ook prima geschikt om mee te doen. Een gezellig uitje voor de hele familie.

Hierna is er een optreden van Djembe Djeli, de lesgroep van Coen. Zij spelen ritmes op de djembe en doundouns en zingen liedjes uit de West-Afrikaanse traditie. Jaren geleden, nog voor corona, was er een gezamenlijk optreden samen met het kinderkoor Vox uit Brummen. Op verschillende wordt het publiek ook uitgedaagd om mee te doen,  dus stilzitten is er niet bij. Al met al een gezellig muzikaal spektakel.  Stippie en Coen zien u dan ook allen graag op zondag 29 mei bij de Muziektent!
deel deze activiteit

 


Week 25

De oplossing voor week 25 is: TRANSPARANT 26 - 46 - 14 - 52 - 67 - 19 - 54 - 38 - 40 - 49 -10

De oplossing voor week 25: