Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

IVN-cursus ‘De Groene Verandering’

woensdag 9 maart 0:00 uur

REGIO - Na het grote succes van de eerste cursus start in het voorjaar van 2022 bij IVN Oost Veluwezoom opnieuw de klimaatcursus ‘De Groene Verandering in de Veluwezoom’. Deze cursus is toegankelijk voor alle volwassen inwoners van Rheden en Rozendaal. 

De cursus over het actuele thema ‘klimaatverandering’ wordt georganiseerd door de IVN-werkgroep “Duurzame Veluwezoom” met bijdragen van IVN landelijk, Gemeente Rheden, Waterschap Rijn & IJssel en Natuurmonumenten

Het programma omvat 8 bijeenkomsten in de periode van 9 maart tot en met 11 mei 2022; op 6 woensdagavonden theorieles en op 2 zaterdagochtenden excursie. Er wordt ook specifiek ingezoomd op de veranderingen die waarneembaar zijn op de Veluwezoom. Deelnemers worden actief betrokken bij de lesstof in alle bijeenkomsten. Meer informatie is te vinden op onze site www.ivnoostveluwezoom.nl . Daar kunt u zich ook aanmelden en vindt u de contact informatie voor eventuele vragen. 

IVN gaat ervan uit dat Corona dan geen belemmering meer vormt voor de klassikale samenkomsten. Niettemin moet iedereen zich tijdens de bijeenkomsten uiteraard houden aan de geldende coronamaatregelen van dat moment.
deel deze activiteit

 


Week 52

In week 52 was er geen puzzle

De oplossing voor week xx: