Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Meditatieve wandeling

zaterdag 23 oktober 9:00 t/m 11:30 uur

EERBEEK - Op zaterdag 23 oktober organiseert de Kruiskerk aan de dr.Gunningstraat 27 te Eerbeek een meditatieve wandeling.

De natuur heeft van zichzelf al een kalmerend effect. Het is er rustig en er is heerlijk frisse lucht. Het is de ideale plek voor een meditatie. Elk natuurgebied en seizoen is uniek. In de herfst zie je hier de bomen verkleuren en prachtige paddenstoelen, je ruikt de grond, en de zwammen en je hoor het knisperen van bladeren, de vogels en nog zoveel meer.

In het dagelijks leven zijn ook veel geluiden. Daar sluit je je af voor al die prikkels omdat je gefocust bent op je eigen taak. Op de wandeling voel je je één met de natuur en met de mensen die met je mee lopen. De zintuigen vangen op de wandeling juist rustgevende indrukken op.

Onze wandeling begint om 09:00 uur in de Kruiskerk met koffie. Daarna volgt een bezinningsmoment waarin we o.a. luisteren naar muziek. Over wandelpaden en door een prachtig landschap wandelen we naar ons volgende rustpunt: Het kerkje in Hall. Na het vervolgen van de tocht zijn we circa 11:30 uur terug.

Info: Ali van den Brink (avandenbrink@lijbrandt.nl of telefoon: 0313 651905)
deel deze activiteit

 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: