Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

‘Muziek op schoot’ in de Bibliotheek begint weer!

dinsdag 19 oktober 10:30 uur

BRUMMEN/ EERBEEK - Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Binnenkort start deze gratis workshop weer in de Bibliotheek in Brummen en Eerbeek. 

Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Bovendien komt een goede muzikale ontwikkeling onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede.

Muziek op schoot

Omdat het veel voordelen heeft én omdat het zo leuk is, organiseert de Bibliotheek Brummen|Voorst in de vestigingen in Brummen en Eerbeek deze gratis workshop Muziek op Schoot. De workshop duurt ongeveer 1 uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 3 jaar is van harte welkom. 

Praktische informatie

De workshop is in Bibliotheek Eerbeek op 19 oktober om 10.30 uur. In de Bibliotheek Brummen is de workshop op 21 oktober om 10.30 uur. Deelname aan de workshop is gratis, vooraf aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek Brummen|Voorst. Deelname is beperkt. Meld je snel aan.
deel deze activiteit

 


Week 45

In week 45 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: