Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

D E E L S # 1 - KUNSTPROJECT TE BRUMMEN

donderdag 23 september 12:00 t/m 17:00 uur

BRUMMEN - Welke overwegingen en keuzes maakt een installatie kunstenaar als er twee tegengestelde ruimtes als speelveld tot zijn beschikking staat. Een oude historische authentieke deel in het buitengebied van Cortenoever en een strakke museale white cube in het centrum van Brummen zijn de locaties waar eind september beeldend kunstenaar Ronald de Ceuster aan het werk gaat.

Welke afwegingen, werkwijze en keuzes maakt een kunstenaar in relatie tot zijn omgeving’ was het uitgangspunt voor Initiatiefnemers Corrie van de Vendel en Aletta Bos. Zij stellen hun ruimte ter beschikking om enerzijds zodat de kunstenaar onderzoek kan doen naar de relatie tussen zijn werk en de omgeving. En daarnaast publiek kennis te laten maken met deze kunstenaar, zijn werkwijze en kunstinstallaties.

Voor deze eerste editie gaat Ronald de Ceuster aan het werk rond het thema aan-en afwezigheid. Op welke manier is er ter plekke te spelen met dit thema. In dit project ‘In Mind I ‘m always here’ gaat de kunstenaar de verschillende kwaliteiten van de ruimten uitvergroten.

Het publiek is welkom op donderdag tot en met zondag van tussen 12.00 en 17.00 vanaf 23 september tot en met 10 oktober. Op basis van vrijwillige bijdrage. De locaties zijn op fiets afstand, wandelend of met de auto makkelijk te bereiken middels het volgen van de IJssel.


deel deze activiteit

 


Week 39

In week 39 was er geen puzzle De oplossing voor week 45: