Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Pakketverkoop van boeken door BMK

maandag 26 juli 0:00 uur

BRUMMEN - Na een tijd van nauwkeurige voorbereiding start vandaag ‘PAKKETVERKOOP’ van boeken, cd’s, dvd’s en lp’s door de boekenclub van het Brummens Mannenkoor (BMK).

Het koor ontvangt wekelijks vele boeken van een goede kwaliteit van de inwoners van de gemeente Brummen. Daar zijn de mannen iedereen erg dankbaar voor! Het verkopen van de boeken en platen op markten en evenementen op het Marktplein in Brummen, is ten gevolge van de coronamaatregelen momenteel niet toegestaan. De voorraad boeken etc. wordt steeds groter. Maar ook de vraag naar boeken neemt toe. Juist in deze tijd! Daarom heeft het BMK een weg gezocht om, juist in deze coronatijd, de boeken bij de lezers thuis te brengen. Hieruit is het idee ontstaan om BOEKEN ALS PAKKET te verkopen. Bijvoorbeeld pakketten van 10, 15, of 20 stuks. Uit rubrieken naar eigen keuze. Het minimale aantal per bestelling is 10.

Hoe werkt dat?

Op de website www.brummensmannenkoor.nl vindt u de rubrieken waaruit u bij de koop kunt kiezen. Ook vindt u een bestelformulier. Op dit formulier vermeldt u de rubriekskeuze en het aantal stuks. De prijs van het te kopen artikel is 2 euro per stuk.U kunt bijzonderheden melden en wensen opgeven. Tevens vermeldt u welke schrijver of boek u beslist niet wilt. U betaalt de boeken vooraf. De boeken worden, als ze voor maandagavond zijn besteld en betaald, binnen enkele dagen daarna bij u thuis bezorgd. Bij vragen en onduidelijkheden kunt u per mail contact zoeken, of er wordt telefonisch contact met u opgenomen. De boeken e.d worden met veel zorg en zoveel mogelijk rekening houdende met uw wensen, door de mannen van het koor uitgezocht.

U koopt door het op onze website staande bestelformulier in te vullen en te verzenden. boekenclub@brummensmannenkoor.nl, en de prijs van het pakket te betalen. Ruilen is niet mogelijk. De boeken zijn laag geprijsd. Dat is bewust gedaan. Al doen we nog zo ons best, u loopt de kans dat er iets bij zit dat u liever niet wilt. De boekenclub gaat er vanuit dat de wel gewenste boeken samen minimaal een waarde hebben die u voor het pakket betaald hebt.

Het is een geheel nieuwe manier van verkopen. Voor zover wij weten ook voor Nederland! Laat u verrassen! Bestel! Dan gaat u, samen met het BMK, het nieuwe avontuur beleven.


deel deze activiteitWeek 28

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: