Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Kerstboominzameling op woensdag 13 januari 2021

woensdag 13 januari 13:30 t/m 16:30 uur

BRUMMEN/ EERBEEK -  Ook in 2021 organiseert de gemeente Brummen een kerstboominzameling en wel op woensdag 13 januari. We gaan voor een succesvolle en veilige inzameling, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. 

Op woensdag 13 januari 2021, tussen 13.30 en 16.30 uur, kunnen particulieren (kinderen en volwassenen) en verenigingen hun kerstboom weer inleveren. Elke ingezamelde boom levert 50 eurocent op. De kerstboominzameling is niet voor bedrijven bedoeld. 

Informatie over de locaties waar de kerstbomen ingeleverd kunnen worden volgt nog.

Corona

Op de dag van inzameling hebben we zeker nog te maken met Corona. We vragen u dan ook om de dan geldende maatregelen in acht te nemen, zoals voldoende afstand houden van onze medewerkers voor een zo veilig mogelijke inzameling. 

De gemeente Brummen organiseert ieder jaar de kerstboominzameling. Daarmee willen we voorkomen dat in het begin van het nieuwe jaar kerstbomen langs de kant van de weg komen te liggen. Dat ziet er niet zo fraai uit. De inzameling komt het milieu ten goede, omdat de ingezamelde bomen worden gecomposteerd. Een bijkomend voordeel is dat inwoners van de gemeente Brummen geen kosten hoeven te maken voor het verwijderen van hun kerstboom. Wilt u er zelf voor zorgen dat de pot/staander van de kerstboom af is?


deel deze activiteit

 


Week 51

DOOPREGISTERDe oplossing voor week 45: