Afbeelding

IVN zwerftocht jagers en verzamelaars

zondag 18 oktober 2020 11:00

REGIO - IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondag 18 oktober a.s om 11.00 uur een zwerftocht jagers en verzamelaars. Start vanaf parkeerplaats de Lappendeken, Diepesteeg/ Beekhuizenseweg, De Steeg.

Deze zwerftocht van ongeveer 10km ga je ervaren als een overlevingstocht in de natuur. Je krijgt een taak in deze overlevingstocht: wie gaat er zoeken naar eetbare natuur? wie gaat dat verzamelen? Wie gaat vuur maken met de vuurboog? En wie wordt de vuurdrager en is verantwoordelijk voor het bewaken van het vuur? Ook zullen er kleinere taken zijn. Die worden ergens op de route behandeld en verdeeld. Het is idee is: blijf actief uit je ogen kijken, let op wat de natuur je vertelt en wat er eventueel te halen valt. Door de opzet van deze zwerftocht is er ruim tijd voor het afleggen van een langere afstand. Meer wandelen, ervaren, tijd nemen om zelf te ervaren en die ervaring uit te wisselen. Deze zwerftocht duurt 3- 4 uur.

Vanwege de Corona-maatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan alleen via de website www.ivnoostveluwezoom.nl. Het maximum aantal deelnemers is 16. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.  www.ivnoostveluwezoom.nl