Logo brummensnieuws.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Buitenbios Leuvenheim

vrijdag 25 september 20:00 uur

LEUVENHEIM - Voor de vierde keer wordt op de prachtige buitenlocatie van de basisschool De Rietgors een Buitenbios georganiseerd op vrijdag 25 september om 20.00 uur. Dit jaar met de Amerikaanse film THE PEANUT BUTTER FALCON, actie, drama en komedie.

Uiteraard worden de coronarichtlijnen in acht genomen en in de buitenlucht is daar gelukkig genoeg plaats voor. De film begint om 20.00 uur. De kosten zijn €4 voor volwassenen en €1 euro voor jongeren tot 18 jaar. Alleen pinnen of afgepast betalen.

Een gezellige aangelegenheid om met je eigen stoeltje, dekentje, hapje en drankje aan te schuiven bij het amfitheater op het grasveld bij de Rietgors. De film is voor volwassenen en kinderen (vanaf 12 jaar kieswijzer) en is voorzien van Nederlandse ondertiteling. 

De film THE PEANUT BUTTER FALCON uit 2019 is geregistreerd door Tyler Nilson, Michael Schwartz en gaat over twee jongens:
Zak, een jongen met het syndroom van Down, heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit de instelling wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.

De Buitenbios Leuvenheim wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Cultureel Brummen en Leuvenheims Belang. Bij slecht weer gaat de film niet door. Voor informatie over het doorgaan van de film kan men op 25 september bellen naar mob. 06-22614874


deel deze activiteit

 


Week 42

ADVIESBUREAUDe oplossing voor week 9: