Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Expositie in de Kapel in Bronkhorst

zaterdag 19 september 10:00 t/m 17:00 uur

REGIO - In de mooie kapel in Bronkhorst stellen wij ook dit jaar onze schilderijen en beelden tentoon. Zeer uiteenlopende werken zijn te bewonderen van 19 t/m 25 september. Wie exposeert er?

Marietje Breukink-Lokhorst, zij schildert al vele jaren en geeft hiernaast ook een schilderlessen in Brummen. Haar werk bestaat uit verschillende technieken en soorten. Haar voorkeur gaat uit naar surrealistische schilderijen. Zij schildert voornamelijk met olieverf. Elk jaar komt zij naar Bronkhorst, het ene jaar met het werk van haar cursisten en het andere jaar met Truus en Anton Peters en haar dochter Marjon Willems.Truus Peters werkt met acryl, olieverf en aquarel. Momenteel bestaat haar werk uit abstracte schilderijen. Het spel met techniek en textuur diverse materialen spreekt haar aan. Hiermee hoopt ze de fantasie van de kijker te prikkelen. Haar man Anton Peters maakt beelden uit hout en diverse soorten stenen. Zonder specifiek vooropgezet plan. Tijdens het werken ontstaat het beeld. Marjon Willems schildert alleen met olieverf en heeft het schilderijen geleerd van haar moeder. In de eerste jaren heeft zij verschillende soorten schilderijen gemaakt. Tegenwoordig gaat haar voorkeur uit naar kleurrijke dieren schilderijen, gewoon omdat het vrolijke kleuren zijn.

De expositie is te zien in de kapel in Bronkhorst van 19 t/m 25 september, elke dag geopend van 10:00 t/m 17:00 uur en de entree is gratis. De werken zijn te koop.


deel deze activiteit

 


Week 38

In de krant van week 38 zat geen puzzelDe oplossing voor week 9: