Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

'Onze DROOM' bruist weer van de activiteiten

woensdag 19 augustus 10:00 t/m 12:00 uur

BRUMMEN - Met het in achtneming van de coronamaatregelen is Onze DROOM in juni en juli beperkt open gegaan en is er voluit geëxperimenteerd met de coranaregels:

Allemaal op 1 ½ meter afstand van elkaar, nog niet samen eten en alles voortdurend goed schoonhouden. Bij mooi weer kunnen de bezoekers op het terras terecht.

Bij slecht weer kunnen een beperkt aantal bezoekers binnen elkaar ontmoeten.

Openingstijden verruimd:

Elke dinsdag- en donderdag ochtend kan men gezellig samen zijn en koffie/thee drinken, handwerken en samen praten van 10:00 tot 12:00 uur. Met ingang van donderdag 6 augustus a.s. kan men iedere donderdag van 10:00 tot 12:00 uur koffie/thee drinken en van 12.30 uur tot 14 uur weer samen eten en genieten van een lunch met soep. 

Kledingbank:

De kledingbank is iedere woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur open. Op 19 augustus wordt er tijdens de openingstijden van de kledingbank bij mooi weer buiten een modeshow georganiseerd met kleding van de kledingbank.

Repair Café Brummen:

De vrijwilligers van Repair Café zijn iedere vierde donderdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur beschikbaar om elektrische apparaten te repareren en verstelwerk te doen.

Samen eten:

In augustus wordt er een paar keer een warme maaltijd met de vaste bezoekers. Met ingang van september samen met anderen. Ivm de Coronamaatregelen kunnen we binnen minder bezoekers welkom heten en daarom is opgave verplicht. Meer informatie hierover is eind augustus te vinden op de website en facebookpagina.

Huisvesting:

Gelukkig mag Onze DROOM tot de plannen definitief zijn en de vergunningen in orde zijn, het pand Meidoornlaan 18a blijven gebruiken.  Ondanks de Coronamaatregelen en de onzekerheid over de duur van gebruik van het pand gaat men met veel enthousiasme verder met de activiteiten.

Tuin:

Tijdens de noodgedwongen sluiting gedurende de lockdown is er volop (in groepjes van maximaal drie mensen op grote afstand) gewerkt aan de tuin. Er zijn veel tegels uitgehaald om een aantal stukken geschikt te maken voor groente, fruit, kruiden en bloementuin. Er werden aardbeien en radijs gegeten uit eigen tuin gegeten en bieten en courgettes geoogst. De rest van het plein is veranderd in een aangename verblijfsruimte met tuinmeubilair, waar het goed toeven is.

Wilt u meer weten? Bel 06-10658315 of kijk op  www.st.onzedroombrummen.nl.


deel deze activiteit

 


Week 24

Deze week stond er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 45: