Logo brummensnieuws.nl
  • Alles
  • (1)
    Evenement

Zonnebloem- en Pompoenwedstrijd

vrijdag 25 september 13:30 uur

LEUVENHEIM - Voor de eerste keer organiseert kindcentrum de Rietgors een zonnebloem- en pompoen wedstrijd. Op vrijdag 19 juni krijgen alle leerlingen 3 biologische zonnebloempitten en 2 biologische pompoenpitten mee met een handleiding en een wedstrijdreglement.

Op vrijdag 25 september om 13.30 uur wordt de uitslag bekend gemaakt. Wie heeft de langste zonnebloem (foto's met meetlint er naast als bewijs) en wie heeft de grootste en/of de zwaarste pompoen (meenemen naar het schoolplein om te laten meten en te laten wegen). De wedstrijd is open voor iedereen in het dorp Leuvenheim, aanmelding via e-mail, daarna kunnen de zaadjes worden opgehaald. Er is een aparte competitie voor kinderen tot 13 jaar.

Voor iedereen die deel wil nemen aan de pompoen-wedstrijd stelt de school twéé biologische pompoenpitten van het ras Gele Centenaar en drie biologische zonnebloempitten beschikbaar. Deze zijn op te halen na aanmelding via e-mail obs-rietgors@archipelprimair.nl onder vermelding van naam en e-mailadres. Wacht niet te lang met aanmelden, want op = op!


deel deze activiteit

 


Week 42

ADVIESBUREAUDe oplossing voor week 9: