Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Oud ijzeractie vv SHE

zaterdag 6 juni 9:00 t/m 12:00 uur

HALL- Het is inmiddels een traditie van meer dan tien jaar: voetbalvereniging SHE haalt jaarlijks in het voorjaar het oud-ijzer op in de regio. De oud-ijzeractie is een welkome aanvulling op de inkomsten van SHE. Daarom wordt er ook dit voorjaar weer een oud-ijzeractie gehouden door SHE. 

Op zaterdag 06 juni a.s. kunt u tussen 9 uur tot 12 uur uw oud-ijzer weer komen brengen op onze parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall. Alle metalen zijn van harte welkom, ook oude accu’s, echter koelkasten en diepvriezers mogen we niet innemen.

Ook is het mogelijk dat het oud-ijzer bij u wordt opgehaald. U kunt hiervoor contact opnemen met Alfred Gemmink (06-45762633) of Frank Minkhorst (06-19692832), belt u bij voorkeur tussen 18 en 20 uur. We komen het oud-ijzer in de regio ophalen, dus ook als u niet in Eerbeek of Hall woont, komen wij graag bij u langs! U kunt zich ook aanmelden via ons emailadres: oudijzeractie@live.nl Wij verzoeken u dan om het oud-ijzer buiten en op uw eigen terrein, niet direct in het zicht neer te leggen. 

In verband met de Corona maatregelen vragen wij u voor uw eigen gezondheid en die van onze vrijwilligers om 1,5 meter afstand te houden als u het oud ijzer komt brengen of als wij het bij u op komen halen. 


deel deze activiteit

 


Week 27

In week 27 zat er geen puzzel in de krantDe oplossing voor week 9: