Koor 'InBetween'
Koor 'InBetween' Foto:

InBetween brengt Sweet Memories

zaterdag 4 april 2020 20:00

BRUMMEN - Misschien niet heel bijzonder, een koor wat 25 jaar bestaat, maar voor Gemengd Koor InBetween in Brummen is het speciaal vanwege de manier waarop hun zilveren jubileum zal worden gevierd. Met een inspirerend concert op 4 april a.s. zorgt het koor voor Sweet Memories (zoete herinneringen) en vraagt daarmee aandacht voor de ouderen, Alzheimerpatiënten en hun mantelzorgers in de Gemeente Brummen.

O.a. met de opbrengst van dit concert worden in april drie muzikale middagen georganiseerd op Tolzicht, Beekwal en bij het Geheugensteunpunt Brummen. Aan deze middagen werkt mee DuoDijon. Dit duo ( Dies Nicolaï - trekharmonica en John de Winter - zang/gitaar) treedt op voor verschillende doelgroepen en dus ook in verzorgingstehuizen. Hierbij is hun ervaring dat muziek en zang een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand van hun publiek. Een prachtig doel om te organiseren en dat doet InBetween met veel plezier want wat is er nu leuker dan een avondje zingen!?

Aan het jubileumconcert zelf werken mee Popkoor Young Voices, Eerbeek, Jan Jaap Nuiver (piano) en Willeke Wildeboer (dwarsfluit) Nieuw repertoire wordt afgewisseld met klassiekers uit de afgelopen 25 jaar. Denk hierbij aan Beatles en Queen. Samen met Young Voices wordt het prachtige Hallelujah van Lennart Cohen gezongen. Allemaal heerlijke meezing-nummers!

Er zijn dus meerdere redenen om het concert bij te wonen: Vanwege het sympathieke doel, voor een leuke muzikale avond of gewoon om het zilveren feestje mee te vieren! Nog een extra reden: Uw toegangskaartje is tevens uw lotnummer. Dankzij lokale ondernemers zijn er een aantal leuke prijzen (bv. restaurantbonnen) mee te winnen. Kom dus op 4 april en wees zuinig op dat kaartje!

Daardoor kan heel misschien (bij een fantastisch bezoekersaantal) nog wat extra’s gedaan worden in de vorm van een blijvende muzikale voorziening voor de doelgroep. Speciale dank gaat naar de Culturele Stichting Gemeente Brummen en Lions Club Brummen voor hun sponsoring van het project.

Datum + locatie: 4 april inloop met gratis koffie/thee vanaf 19.30 uur; aanvang concert 20.00 uur in de Oude of Pancratiuskerk in Brummen. Toegangsprijs € 7,50 (kinderen € 3,00) deels bestemd voor het goede doel. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar of via de leden van InBetween.

Wie meer wil weten over InBetween, over het concert, over het goede doel of wie misschien een bijdrage wil leveren: Stuur een mail naar secretariaat@inbetweenbrummen.eu of check de website www.inbetweenbrummen.eu