Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Spectaculaire dinnershow op het Rhedens Dieren

vrijdag 13 december 17:00 uur

REGIO - Vrijdag 13 december organiseert Het Rhedens Dieren een grootse Culturele Avond met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door de leerlingen van de school. En dat alles in een geweldige ambiance! De aula is namelijk omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar de gasten van een wervelende show kunnen genieten.

Vanwege het enorme succes van vorig jaar maakt Het Rhedens Dieren er 13 december ook weer een tapas dinnershow van! Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt!

Er zijn twee dinnershows, één van 17.00 tot 18.30 uur en één van 20.00 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken!) en zijn vanaf 9 december te koop bij de receptie of bij mevrouw Best en meneer Gerritsen. U kunt ook kaarten bestellen door te mailen naar docent mevrouw Best: bestm@hetrhedens.nl.

Het Rhedens Dieren nodigt u uit om de deelnemers aan te moedigen tijdens deze spetterende avond en om daarnaast van een heerlijk tapasdiner te genieten! Iedereen is welkom!


deel deze activiteit

 


Week 30

VRAAGGESPREKDe oplossing voor week 9: