Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Open Huis bij AfscheidsHuis in Eerbeek

zaterdag 9 november 10:00 t/m 14:00 uur

EERBEEK - Al ruim 5 jaar runnen Onno en Vera van Andel hun uitvaartbedrijf Wenz in Beekbergen. Het was een grote wens om hiernaast een eigen uitvaartcentrum te hebben, als uitbreiding op hun diensten. Sinds 1 oktober hebben zij het AfscheidsHuis Eerbeek overgenomen en willen u tijdens een Open Huis laten zien, wat er allemaal mogelijk is.

Al geruime tijd zijn ze druk bezig met het restylen van het gebouw en het uitbreiden van de mogelijkheden. Er zijn lichte meubels en materialen gebruikt om een prettige sfeer te creëren. Zo is het mogelijk om op een scherm foto's of bewegende beelden te laten zien. De familie kan kiezen voor een familiekamer met eigen sleutel, waardoor u in alle rust en zo vaak naar uw dierbare kunt gaan als u zelf maar wilt. Bij een condoleance kunnen de belangstellenden al buiten deel uitmaken van wat zich binnen afspeelt, middels een luidspreker buiten. De koffie wordt niet vanuit kannen geschonken, maar elk kopje koffie wordt vers gemalen en gezet. "Zo wordt het letterlijk dat bakkie troost," zegt Van Andel.

Iedereen is er welkom, welke uitvaartbegeleiding u ook heeft gekozen. Maar ook wat religie betreft, of juist geen religie, is er geen onderscheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in het AfscheidsHuis Eerbeek? Komt u dan naar het Open Huis op 9 november van 10.00-14.00 uur. U vindt hen aan de Coldenhovenseweg 85a te Eerbeek.


deel deze activiteit

 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: