Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Vrouwen Actief avonden

dinsdag 17 september 19:30 uur

EMPE - Dinsdag 4 juni hadden de dames van Vrouwen Aktief een echte theesommelier uitgenodigd. Ilse Beemsterboer vertelde levendig over thee. Verschillende proeverijen (thee met taart) en ook welke thee smaakt lekker bij oude kaas of chocolade kwamen aan bod. Het was een hele gezellige en leerzame avond. Daarna vierden de dames vakantie.

Dinsdag 17 september is er weer een Vrouwen Aktief avond. Dan komt het duo Een en Ander een leuke avond voor ons verzorgen.

Op dinsdag 15 oktober komt natuurkenner Ruud Knol vertellen over natuurgebieden in de buurt, zoals de Empese- en Tondense Hei.

De vaak informatieve en gezellige avonden bij Vrouwen Actief beginnen om 19.30 uur in 't Oortveld in Empe. Lijkt het u ook leuk om lid te worden van deze Vrouwenvereniging? Kom dan eens kijken en ervaar de gezelligheid. Naast de maandelijkse avonden is er ook een Handwerkcafé, Leesclub, Filmclub, Kaartenmaak-club, Tuinclub, Fietsclub en Wandelclub, Nordic Walking-club en een zwemclub. Hun Reiscommissie organiseert elk jaar een dagreis en diverse leuke uitjes en om het jaar een stedentrip-weekend naar het buitenland. Maar u kunt ook alleen op de maandelijkse bijeenkomsten komen, niets moet, alles mag is de leus.


deel deze activiteit

 


Week 22

VERWANTSCHAPDe oplossing voor week 9: