Logo brummensnieuws.nl
  • Alles

Avondexcursie IVN in Empese en Tondense hei

zaterdag 18 mei 19:00 uur

EMPE/ TONDEN - Nu het 's avonds langer licht blijft, houdt IVN-Eerbeek en omstreken een avondexcursie in de Empese- en Tondense heide. Toen dit natuurgebied een jaar of 7 geleden door Natuurmonumenten flink op de schop is genomen, zijn er meteen wandelroutes uitgezet. Nu is het mogelijk om op plaatsen te komen die voordien niet voor het publiek toegankelijk waren.

De excursie vindt plaats op zaterdag 18 mei en begint om 19.00 uur. De vertrekplaats is de parkeerplaats op de hoek van de Hallsedijk en het Van Hasseltpad. De duur van de excursie is ongeveer twee uur en het is niet nodig om zich aan te melden. Over het algemeen is de route ook met gewone schoenen te belopen. Toch is het raadzaam om goed en waterdicht schoeisel te dragen opdat men niet voor verrassingen komt te staan.

Iedereen kan gratis aan deze excursie deelnemen. Wie dat wil kan na afloop zijn of haar waardering tot uitdrukking brengen door, geheel vrijblijvend, een bijdrage te geven voor het werk van het IVN. Meer informatie is verkrijgbaar bij de eerste gids, Lambert Kouwenberg, tel. (0575) 54 09 78 of op de website www.ivn-eerbeek.nl


deel deze activiteit

 


De oplossing voor week 30:

CONCENTRATIEDe oplossing voor week 36: