Afbeelding

Kennismaken met de herenboerderij

zaterdag 4 mei 2024 0:00

LOENEN - Wist je dat bij Herenboeren de dieren bijna het hele jaar buiten rondscharrelen en lekker hun natuurlijke gang kunnen gaan? Zo modderen de varkens lekker aan in de modderpoel, lopen de koeien vrij door de weides en scharrelen de kippen onder een beschutting tegen roofdieren rond.

Onlangs kregen de herenboerderij zelfs een grote pluim van de dierenarts voor de goede verzorging van de kippen. Herenboeren is dus ook zéker weten dat je eieren en vlees van dieren met een goed leven komen!

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en, als de bomen groot genoeg zijn, ook fruit. Alles van eigen grond! 

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? In mei zijn er 2 mogelijkheden om kennis te maken. Loop mee met de rondleiding op zaterdag 4 mei of, nog leuker, kom op 25 mei voor een extra feestelijke rondleiding op de open dag ter ere van ons Lustrum. Meer informatie en aanmelden via grootemodderkolk.herenboeren.nl. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.