Moederdag met high tea en
Moederdag met high tea en "Fritz and Friend."

Moederdag met live muziek bij de Vroolijke Frans

zondag 12 mei 2024 14:30

OEKEN - Zondag 12 mei is het Moederdag en is er een optreden van “Frits and Friends” in  restaurant van de Vroolijke Frans in Brummen/Broek. Het optreden begint om 14:30 uur en de entree is zoals altijd gratis.

Wilt u uw moeder, bonusmoeder, een aanstaande moeder of een vriendin die moeder is verrassen met Moederdag op zondag 12 mei? We hebben voor Moederdag een heerlijke Hightea samen gesteld inclusief bubbels, te reserveren vanaf 2 personen voor € 24,75 per persoon. De formatie ‘Frits and Friends’ zorgen voor een vrolijke noot. Ook is er voor alle moeders een kleine surprise.

Frits and Friends speelt pop in een kleine bezetting: Keyboard, Gitaar, Zang, Zang. Leuk repertoire, lekker ritmisch. De band gaat voor enthousiast muziek maken, gooit zich er helemaal in, zonder het volume op te draaien. De ene zangeres zingt hoog, de andere zingt laag. De ene graag de lead, de ander liever de tweede stem. En als ze tegelijk zingen, denk je soms, hè, wie zingt nou wat.

Een greep uit het repertoire: Kiss – Prince, Lady Marmalade – Patti LaBelle, It’s the first time – Loïs Lane, Marvin & Miles – Gare du Nord, Stay Gone – Brand new havies, Turn it on – Herman Brood, Barton Hollow – The Civil Wars. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans kunt u vinden op www.devroolijkefrans.nl of bellen naar 0575-561719.